info@csavaresszerszam.hu 20 / 426-46-49 | 20 / 234-44-85
0
Összesen
0,00 Ft

United Univerzális tisztítóhab spray 400ml

United Univerzális tisztítóhab spray 400ml

Kiváló minőségű, víz bázisú, hatásos, intenzív tisztítóhab. Használatával kiadós, ámde kímélő, tisztítás érhető el. Felfrissíti a színeket, tartósan kellemes illatot hagyva maga után és semmiféle maradványt, foltot nem hagy a beszórt felületen. Mélytisztító hatásával teljesen feloldja még a makacs foltokat is! Egyszerű felhasználás, feloldja a meg-, és rászáradt foltokat. Megszűnteti a nikotin-lerakódásokat, kiváló mélytisztító hatás, használata után felfrissíti a kezelt szövetet, feloldja a rovar maradványokat! Nem csöpög, és folyik, ideális függőleges munkálatokhoz.

Csomagolási egység: 6 db
1 282,00 Ft / db
1 628,14 Ft / db
- + db
Rendelem
Rendelésre beszerezhető!
803
Kedvencek
Kiszerelése: 12 db / doboz
Alkalmazás: 

Otthon: bútorszöveteken, szőnyegeken, ablakokon. Festett-, lakkozott felületeken. Használható: csempén, tükrön, laminált PVC-n, konyhában továbbá irodai berendezéseken is. Univerzálisan felhasználható a háztartásokban is!

Autókban: ülés-, és tető kárpitokon, szőnyegeken (műanyag, bőr, gumi és szövet). Használható üvegfelületeken: ablakokon, szélvédőn. Festett-, lakkozott felületeken. Eltávolítja a rovarmaradványokat a festett-, és lakkozott felületekről,  továbbá a baktériumokat, szilikont, zsíros maradványokat és szennyeződéseket, kristálytiszta felületet hagyva maga után. A fényezésre és gumikra semleges hatású.

 

Az esetleges károsodások megelőzése miatt érdemes felhasználás előtt egy próbát végezni a tisztítandó felületen.