info@csavaresszerszam.hu 20 / 426-46-49 | 20 / 234-44-85
0
Összesen
0,00 Ft

Szállítási információk

A regisztráció nélküli vásárlásnak köszönhetően a rendelés egyszerűen, néhány lépésben leadható. A termékek kosárba helyezését követően a pénztár menüben kiválasztható a kívánt fizetési mód (utánvét készpénzben vagy bankkártyával, illetve előre utalással díjbekérő alapján) majd az összesítőben megjelenik a fizetendő bruttó csomagdíj.

Csomagdíj rendelésenként (csomagszámtól, mérettől, súlytól függetlenül) bruttó 1990.-Ft. (web áruházban leadott megrendelés esetén!)

Ha csomagját GLS csomagpontban, csomag automatában szeretné átvenni, akkor írja be a rendelés végén megtalálható megjegyzés rovatba a kiválasztott csomagpont címét.

GLS Csomagpont kereséshez kattintson erre a linkre.

A vásárlás során kiválasztható fizetési módok és extra szolgáltatási lehetőségek:

  • fizetés készpénzben vagy bankkártyával futárszolgálatnál bruttó 490.-Ft utánvételi díjjal (ez a fizetési mód 99.900.-Ft-ig választható)
  • fizetés előre utalással, díjbekérő alapján
  • valamint telefonos hívás 1 órával a kézbesítést megelőzően bruttó 120.-Ft díj ellenében.

 

Személyes áruátvételt nem tudjuk biztosítani!

Egyéb kérdés esetén forduljon hozzánk elérhetőségeinken bizalommal!

A feltüntetett képek nem minden esetben az aktuális termékről készültek, előfordulhat, hogy csak illusztrációként szerepelnek. Speciális igény, szín, egyéb kritérium vagy feltétel esetén pontosítás végett érdeklődjön elérhetőségeinken, ennek elmulasztása esetén a termék cseréjét visszavételét, reklamációját színeltérést, kinézeti, formai kifogásokat nem tudjuk elfogadni!